Nyheter Teknologier

 

Flootek™ – DAF Enheter

 

Under produktnamnet Flootek™, levererar Purac prefabricerade, kundanpassade och skidmonterade DAF enheter I rostfritt eller syrafast stål, för enkel och snabb uppställning och anslutning. De prefabricerade enheterna används i huvudsak i applikationer inom olika industrier så som; livsmedelsindustri, petrokemisk industri, pappers- och massaindustri och ytbehandlingsindustri.

> Läs mer

DAFRapide®

DAFRapide® är en vidareutveckling av Puracs väletablerade DAF Classic till ett effektivt, högbelastat separationssystem. DAFRapide® reducerar ytbehovet med upp till 50 % med bibehållen effektivitet. Systemet har utvecklats av Purac, för att för att möta behovet att behandla dricksvatten och industriellt processvatten. Det kompakt designade systemet medger, beroende på applikation, en hydraulisk ytbelastning av upp till 30 m/h.

Puracs DAF har utvecklats och förfinats sedan 1950-talet och är en effektiv och snabb metod för separation av partiklar från råvatten och avloppsvatten.

> Läs mer

Rubriken hamnar här
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ipsum mauris, posuere et nisl nec, posuere euismod justo. In blandit eros mi, quis imperdiet ligula tristique a. Sed at sagittis elit. Maecenas quis fringilla nisi. Nulla fermentum fermentum elit

> Läs mer