Mattias Persson

Namn: Mattias Persson

Yrke: Konstruktör

Antal år på Purac: 3


Vad gör du på jobbet: Jag jobbar på projekteringsavdelningen och vår roll är att ”översätta” den processtekniska lösningen vi bestämt oss för att använda till verkligheten. Detta innebär bl.a. att ta fram och verifiera underlag för inköp, bygg, och montage. Det blir mycket ritande av flödesscheman, 3d modeller och en del beräkningar.

Trivs du på Purac? Mitt jobb är varierat och utmanande, vilket jag trivs med. Det gäller att vara drivande, ta egna initiativ, men man måste även kunna samarbeta och vara lyhörd i projektgruppen. Trevliga kolleger och bra förmåner och villkor gör att jag trivs jättebra på Purac.

Varför Purac? Jag gjorde en tvär vänstersväng i min karriär för några år sedan, och via kontakter på utbildningen jag gick hamnade jag på Purac. Utan att veta så mycket om vad Purac sysslade med. Idag är jag stolt över att arbeta på ett miljöprofilerat företag som hjälper människor få renare vatten, vilket är grunden till utveckling och höjd livskvalité i hela världen. Förhoppningsvis kan vi också hjälpa till att minska vårt beroende av fossila bränslen genom våra biogasprojekt.

 

 

 

Vad betyder Purac´s värdeord för dig? (Engagemang, Förtroende, Glädje)
Engagemang innebär för mig att vi på Purac tillsammans strävar mot våra gemensamma mål.

Förtroende förtjänar du genom att leverara det som förväntas av dig i tid och på ett korrekt sätt.

Att känna Glädje på jobbet är ett måste om man ska ta sig ur sängen klockan 6 varje morgon och sätta sig på ett av Skånetrafikens försenade tåg till Lund.

Vad gör du när du inte är på Purac: Generellt så lite som möjligt. Och när jag tröttnat på det så spenderar jag tid med fru och barn. Och när frun tröttnat på mig så tränar jag, lyssnar på musik eller läser.

Möt en anställd