Möt Johanna

Namn: Johanna Norup

Yrke: Biogasansvarig säljare

Antal år på Purac: 4


Vad gör du på jobbet: Jag jobbar med processfrågor i våra anbudsprojekt och ger förslag till kommuner och industrier hur Purac tänker lösa deras utmaningar och vad vi har att erbjuda. Jag jobbar även en del med marknadsfrågor.

Trivs du på Purac? Ja, det finns så många duktiga kollegor som gör att jag lär mig nya saker varje dag. Det finns även många möjligheter att utvecklas och har du idéer och förslag får du testa dem, vilket gör att jag ständigt utmanas och breddar min kunskap.

Varför Purac? På Purac jobbar vi med något som känns betydelsefullt och vi gör det tillsammans i team där vi hjälps åt och kan nå långt med den samlade kompetensen.

Vad betyder Puracs värdeord för dig? (Engagemang, Förtroende, Glädje)
Alla som jobbar på Purac är väldigt engagerade i det de gör. Alla har en tydlig uppgift i våra projekt där varje deltagare jobbar med sitt ansvarsområde. Vi brinner för vår sak – att få skapa anläggningar som renar vatten och producerar biogas. Vi håller även vad vi lovar och vill alltid göra vårt bästa och lite till. Det finns ett stort förtroende för varje medarbetare, där du får ta ansvar och möjligheten att lösa de utmaningar som finns. Sedan har vi glädje, som innebär att vi har roligt ihop på jobbet. Att det finns roliga aktiviteter att hitta på tillsammans genom vår personalklubb och det är ofta intressanta samtal vid fikabordet.

Vad gör du när du inte är på Purac? Jag är scoutledare och försöker lära en grupp 14-åringar att ta hand om sig själva, naturen och samarbeta med varandra. Jag gillar friluftsliv och spelar badminton med vänner en gång i veckan. Jag har nyligen även engagerat mig i Ingenjörer utan gränser, som både har projekt i utvecklingsländer och en hel del i Sverige, som att inspirera unga till teknikyrken, få in nyanlända ingenjörer på arbetsmarknaden och få ingenjörsstudenter att vidga sina perspektiv utanför teknikområdet.

Möt en anställd