Purac sponsrar Barncancerfonden och Wateraid!

Sedan flera år tillbaka har Purac bland annat sponsrat Barncancerfonden, som har som vision att utrota barncancer. De bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vårt och det stöd de behöver. Läs mer på barncancerfonden.se.

BCF_Banner_Large_Rectangle_English_336x280

Nytt för i år är att Purac nu även är stolt vänföretag åt Wateraid!

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för en bättre värld där alla människor har tillgång till rent vatten och sanitet. Organisationen förändrar varje år miljoner människors liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen. WaterAid samarbetar med lokala partners för hållbara och långsiktiga lösningar och påverkar beslutsfattare globalt och nationellt att öka prioriteringar och insatser för dessa grundläggande behov.

WaterAid har verksamhet i 37 länder och sedan starten 1981 har 25 miljoner människor fått tillgång till rent vatten och 24 miljoner fått tillgång till sanitet som ett resultat av WaterAids arbete.
WaterAid finns i Sverige sedan 2009. För mer information, besök wateraid.se.

Logo_vanforetag_17_webb_farg_sve

 

 

Publicerad i Nyheter