Nu drar vi igång Puracs Traineeblogg!

Äntligen är det dags att lansera Puracs traineeblogg här på hemsidan. Vi traineer; Ellen Åberg och Johanna Norup har längtat efter denna dag sedan vi började här på Purac den 1 september i år. För vi vill så gärna berätta om vad vi gör om dagarna! Vi gör så många spännande och utmanande saker och som trainee får vi vara med på allt möjligt som händer inom företaget. Därför tänker vi berätta om det här på vår blogg så att fler kan få en uppfattning om hur det är att vara trainee på just Purac. Hoppas att du vill följa oss här!

Traineeprogrammet är 18 månader långt och är uppbyggt av praktikperioder på alla avdelningar och kontor i företaget. Vi kommer dessutom få utbildningar inom ekonomi, juridik, teknik och mycket mer. Vi kommer vara ungefär två månader på varje avdelning och arbeta med uppgifter på den aktuella avdelningen, samt större uppgifter som sträcker sig under en längre tid och över flera avdelningar. Det är även planerat för studiebesök på Puracs anläggningar som håller på att byggas.

Programmet utgår från Lund men vi kommer även att arbeta en period på kontoret i Kalmar och en period på ett reningsverk i Oslo där Purac sköter driften. Dessutom kommer vi få arbeta en period på vårt kontor i Peking, Kina.

Vi har hunnit göra många spännande saker redan, så håll utkik här på bloggen, snart kommer fler uppdateringar!

// Ellen Åberg och Johanna Norup

IMG_0035

 

 

Publicerad i Trainee blog SE